^Към началото

PVC Дограма

 

PVC дограмата е идеалният вариант за офиси, извънградски къщи или градски помещения. PVC дограмата е отлично съчетание на цена и качество и притежава редица положителни характеристики – нещо, от което се нуждаете в повечето случаи. PVC дограмите могат да бъдат съчетани с различни стъклопакети, които се отличават с най-разноообразни качества: от бронировка до слънцезащита.

  • Решили сте да обновите старите си прозорци ?
  • Търсите нови, за да ги поставите в новия си дом ?
  • Трябват ви специални конструкции за офис, търговски обект или производствен цех ?
  • Нуждаете се от стъклопакети със специални свойства ?
  • Търсите системи с оптимално съчетание между цена и качество ?
  • Остъкляване на тераси и балкони
  • Търговски и офисни прегради
  • Входни конструкции от алуминиеви и пластмасови профили.

Прозорците създават атмосферата във вашия дом !!!

Висока издръжливост и дълготрайност
Профилът на прозорците е изпълнен от PVC материал, който съхранява свойствата си в продължение на много десетилетия, а съвременните стъклопакети са отлично защитени от най-различни натоварвания, като се започне от удари и се завърши с климатични въздействия.

Вашата PVC дограма ще ви служи прекрасно както в най-студените и дъждовни дни, така и при постоянна жега и силни ветрове. Напълно е възможно материалите, от които са изработени нашите продукти, да остареят много по-късно от материалите, от които са направени стените на дома ви.

Херметичност
Можете да сте спокойни, че във вашето жилище или офис няма да влезе прах, няма да се просмуче замърсен въздух и няма да попадне влага

Шумозащита
Можете да бъдете сигурни, че дори и най-силният градски шум ще спре да ви дразни, след като си сложите PVC дограма. Тя е идеално подходяща както за създаване на работна атмосфера в офисите, така и за осигуряване на комфорт в жилищните помещения.

Топлозащита
С използването на новото остъкляване, ще усетите отличните му свойства да поддържа топлината, а също и колко приятна става температурата във вашия дом. Вече никога няма да се сещате за теченията в градското ви апартамент и никога няма да плащате огромни сметки за отопление на вилата си.

Визия
PVC дограма се отличава с много висока степен на естетика. Можете да си изберете стандартни прозорци от неутралната гама или цветни, които отлично да се впишат в дизайнерската ви идея.

Допълнителна информация може да видите ТУК